wtorek, 11 października 2011

Договори підписують не поодинці / A single person cannot sign the contract


Я не знаю, права була чи ні Юлія Тимошенко, укладаючи горезвісні газові угоди. Але я знаю, що для підписання будь-якого договору потрібно як мінімум дві сторони. І якщо одна з них офіційно визнана злочинною, то встають дуже незручні запитання щодо іншої. 
 І ще я бачу в телерепортажах з київських вулиць, що в Україні є активні та небайдужі люди - справжні українці, а не пасивні «хохли». Хто з них правий: ті, хто «за» або ті, хто «проти» - життя покаже.  

11 октября 2011 года 16:49
Тимошенко сдали свои

Пани Ю. посадили на семь лет, но, возможно, освободят к декабрю
Текст целиком >>>
* * * * *
Updated 13.10.2011:

13 октября 2011 года 18:28
Янукович выпустит Юлю, чтобы посадить на 12 лет

Украинская власть решила сыграть с Западом в «дурачка»
Текст целиком >>>

4 komentarze:

  1. Витя понимает (хотя я в этом и сомневаюсь, за него думают), что она его сменит на посту президента, сто процентов, и ее они не удержат.

    OdpowiedzUsuń
  2. Да, конечно (если сил, здоровья и жизни хватит). Но все равно событие тревожное.

    OdpowiedzUsuń
  3. Біда України не є у тому, що нема вибору, як у Білорусі чи в Росії. А в тому, що вибір є можливий лише між такими людьми, як Янукович, Тимошенко та Ющенко... Та ж на них усіх плюнути немає куди!

    OdpowiedzUsuń
  4. Україна до того ж дуже сильно розколота на Захід і Схід. Причому обидві її частини зачаровано дивляться в історію (кожна - в свою), таємно або явно мріючи про її повернення. Політики з обох частин часто бачать свою стратегічну мету тільки в перемозі над суперниками. Майбутнє (а, тим більше, - спільне) вони уявляють собі дуже погано.

    OdpowiedzUsuń